Nedsat pris! Inspirerende mad: i samtalekøkkener og storkøkkener
Kategorier / sektioner:

Inspirerende mad: i samtalekøkkener og storkøkkener (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Per Leth Jakobsen

Forlag: Indblik
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 177
Dato for udgivelse: 14-12-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792888235
Produkt type: Bog
Fotograf: Henrik Kloch
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver
273,05 kr
143,00 kr

273,05 kr

-17%

Vejl. pris: 329,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kokken Per Leth Jakobsen vandt årets kantinepris i 2006. I 30 år har han kreeret mad i små såvel som store køkkener, og nu lukker han et hul på det danske kogebogsmarked med sin kogebog fuld af opskrifter og ideer, som både henvender sig til familien, der ønsker inspiration til middagsmaden/selskabsmaden - og hvor de selvsamme opskrifter kan bruges og laves i større køkkener og kantiner.


Sin kokkeuddannelse har Per Leth Jakobsen fået på St. Gertruds Kloster i København. Siden har han blandt andet arbejdet som kok på Hotel Kong Frederik, Restaurationen, Restaurant Saison, Søllerød Kro og flere steder i udlandet. I Divan 2 desuden som souschef og køkkenchef. I dag er Per Leth Jakobsen køkkenchef for en personalerestaurant i Hørsholm, der bespiser 650 gæster dagligt - og det er her, han har skabt de 75 retter, der er opskrifter på i Inspirerende mad - i samtalekøkkener og storkøkkener.


Inspirerende mad - i samtalekøkkener og storkøkkener henvender sig altså både til private, der vil inspireres til dagligdag og til fest af en af Danmarks bedste kokke, samt til Per Leth Jakobsens kollegaer i større køkkener, der ønsker nye ideer og forslag til spændende og kreative opskrifter i dagligdagen med personalebespisning.


Opskrifterne er inddelt i temaer; brød, supper, forretter, hovedretter med fisk og kød, ost og desserter. Bogen indeholder desuden forord om Per Leth Jakobsens madglæde samt hans små personlige anskuelser som indledning til hver ret.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Inspirerende mad: i samtalekøkkener og storkøkkener

Inspirerende mad: i samtalekøkkener og storkøkkener