Instagirl
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Instagirl (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Annette Mierswa

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740653533
Udgave: 1. (29-04-2019)
Oplag: 1. (29-04-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 228
Originaltitel: Instagirl
Oversætter: Rigmor Kappel Schmidt
Originalsprog: Tysk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“Uden likes eksisterer du ikke.”


Isis forældre skal skilles og hendes far flytter til Tokyo. Tingene kan ændre sig, siger hendes mor, da faren flytter. Men hvis tingene kan ændre sig, så kan Isi også, og det kan Kim hjælpe med.


Kim er ny på skolen, og hun ser altid fabelagtig ud. Hun har ingen venner i klassen, men hun har flere følgere på Instagram end resten af klassen til sammen og får mange likes for sine billeder. Mange flere end Isi, der mest poster billeder af sin kanin. Men alt det skal til at ændre sig. Under Kims kyndige vejledning bliver Isi til Easy, der får masser af likes. Det eneste, det kræver, er, at hun opgiver drømmefyren, vennerne, sit gamle tøj og så selvfølgelig mad. For hvem kan få likes, hvis de har deller?


Annette Mierswas y/a-roman Instagirl handler om meget af det, unge går og tumler med. Den kan åbne for diskussioner om, hvor vigtige likes egentlig er, hvor svært det kan være, når en familie bliver splittet, og om mange af de problemer, der knytter sig til at blive teenager og forsøge at finde sig selv i en verden, hvor udseende og selvfremstilling betyder alt.

Anmeldelser (0)