Nedsat pris! Institutionsleder: Fra passiv til aktiv udøvelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Institutionsleder: Fra passiv til aktiv udøvelse (Bog, Hæftet)

Af: Hans Morild

Forlag: Birmar
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 139
Dato for udgivelse: 8-12-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Illustrator: Mads Johansen
Redaktion: Anne Vindt
ISBN-13: 9788790617967
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

205,85 kr

-17%

Vejl. pris: 248,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Institutionsleder - fra passiv til aktiv udøvelse er en bog, som sætter fokus på lederopgaven og ledelse på institutionsområdet. Forfatteren Hans Morild giver anvisninger og resultater til at opfylde drømmen om at være en god leder, og sådan en drøm har alle, som er lederaspiranter eller allerede ledere i en eller anden udstrækning.
Bogen giver dig nogle redskaber til at nå denne drøm. Og da du ikke skal have en drøm uden at afprøve den, så vil bogen være et godt redskab. Selvom det tit kun er fantasien, der sætter grænser for at nå ens mål, så er det godt at have nogle redskaber.
Som leder bliver du stillet over for krav om udvikling og resultater. Bogen vil give dig nogle anvisninger på, hvordan du kan synliggøre udvikling og resultater.
Bogen giver dig også nogle redskaber til at opnå overblik i din ledelse, og overblik giver dig mulighed for at være visionær i din ledelse, for ikke at forglemme at det også giver overskuelighed og arbejdsglæde. Den leder, der kan overskue og lide sit lederjob, er en bedre leder.
Lederen skal kunne sætte grænser og mål, og bogen giver anvisning på, hvordan du kan være grænsesættende på en konstruktiv måde.
Er du som leder ´kørt træt´ i lederopgaven, kan du finde et nyt engagement i bogen. Det er kun dig selv, der kan finde nye veje i din lederopgave.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Institutionsleder: Fra passiv til aktiv udøvelse

Institutionsleder: Fra passiv til aktiv udøvelse