Nedsat pris! Intelligente celler: Overbevisningens biologi: De mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Intelligente celler: Overbevisningens biologi: De mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Bruce Lipton

Forlag: Borgen
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702193688
Udgave: 2. (23-08-2016)
Oplag: 4. (18-12-2019)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 326
Originaltitel: The Biology of Belief
Omslagsgrafiker: Martin Dennis
Oversætter: Kirsten Kincaid; Annette Leleur
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Videnskaben om hvordan tanker styrer vores liv

Intelligente celler er et banebrydende værk inden for den nyere biologi. Den internationalt anerkendte cellebiolog, Bruce Lipton, har i mere end 20 år forsket i de mekanismer, hvorigennem celler modtager og behandler information, og i Intelligente celler formidler han denne nye videnskab, kaldet epigenetik, på seriøs, humoristisk og tilgængelig vis, illustreret med tegninger og eksempler fra hverdagen.

Bruce Liptons forskning viser, at gener og dna ikke, som tidligere antaget, styrer vores biologi; dna bliver i stedet styret af signaler uden for cellen, det vil sige det indre miljø, vi selv skaber blandt andet gennem de energimæssige budskaber, der udgår fra vores positive og negative tanker - hjernefunktionen har således afgørende indvirkning på kroppens celler og ændring af underbevidste og begrænsende overbevisninger skaber derfor grobund for et gunstigt vækstmiljø.

Intelligente celler giver en ny forståelse af forbindelsen mellem krop og sind og kan få vidtrækkende konsekvenser for vores helbred og udviklingsmuligheder. Det er, som om Bruce Lipton afdækker det længe savnede forbindelsesled mellem stof og bevidsthed og åbner dørene til en ny livsopfattelse, som kan aktivere de mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof

Denne jubilæumsudgave er udvidet og opdateret med de sidste 10 års forskning på området. Der er tilføjet 175.000 enheder eller ca 90 sider med den nyeste viden baserede på dokumenterede forsøg.

Anmeldelser (0)