Nedsat pris! Intensiv terapi og sygepleje Forstør
Kategorier / sektioner:

Intensiv terapi og sygepleje (Bog, Indbundet)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Lærebog for sygeplejestuderende
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 14-6-2002
Udgivelse: 1. udgave, 2002.
Medforfattere: Jan Bonde m.fl.
ISBN-13: 9788717070998
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Jan Bonde m.fl.
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2002
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

239,25 kr

-13%

Vejl. pris: 275,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Intensiv terapi er behandling, observation, diagnostik og pleje af patienter med svigt eller truende svigt af et eller flere organsystemer.
Intensiv terapi og sygepleje tager udgangspunkt i kroppens organsystemer. En række kapitler behandler de forskellige organsystemer, og fokus er i disse kapitler lagt på at opdage dysfunktion og/eller et truende svigt af organsystemet. Årsager til, symptomer på og diagnostik af forstyrrelser i eller svigt af organsystemet beskrives. Desuden forklares om monitorering, behandling og pleje af patienten, og der er grundige beskrivelser af anvendte monitoreringsmetoder.
Bogen indeholder også en række mindre kapitler om medicinadministration, sedation og smertebehandling, ernæring samt væske- og elektrolytbehandling. I disse kapitler er vægten lagt på at forklare, hvilke særlige forhold man skal være opmærksom på, når det drejer sig om kritisk syge patienter.
Endelig indeholder bogen et større kapitel om infektioner. Her beskrives årsager til nedsat immunforsvar hos intensivpatienter og symptomer på og udredning af infektioner hos denne gruppe. Kapitlet indeholder også særlige afsnit om infektiøse lungelidelser, sepsis, systemisk inflammatorisk responssyndrom og multiorgandysfunktion.
Bogen er forsynet med en liste over de anvendte forkortelser, og et omfattende register gør, at den også er velegnet som opslagsbog.
Bogen er skrevet til sygeplejestuderende, men den kan også anvendes som en introduktion til området af medicin-studerende og sygeplejersker ved specialuddannelsen i intensiv sygepleje. Nye sygeplejersker på intensiv afdeling og sygeplejersker, som ønsker at få genopfrisket deres viden om intensiv terapi, kan også læse med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Intensiv terapi og sygepleje

Intensiv terapi og sygepleje

Kunder, der købte denne vare, købte også