Nedsat pris! Intensivsygepleje
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Intensivsygepleje (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Birte Baktoft

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788717043954
Udgave: 1. (07-06-2016)
Oplag: 1. (07-06-2016)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 224
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Intensivsygepleje er den første, danske bog om intensivsygepleje med en overvejende humanistisk tilgang til specialet. Bogen er tænkt som et supplement til den omfattende naturvidenskabelige litteratur, der findes på området.

I bogen belyses forskellige aspekter af intensivsygepleje, der skal sikre en helhedsorienteret behandling og pleje af den kritisk syge patient og dennes pårørende. Der behandles emner som fx velvære, kommunikation og etik, og der gives eksempler på tiltag af mere instrumental karakter i form af bl.a. respirationsstøtte, endotrakeal sugning, ernæring, smertebehandling og mobilisering af patienten.

For at sikre et optimalt patientforløb sættes der fokus på såvel indlæggelsen som på den tidlige opsporing af kritisk sygdom, overflytning til anden afdeling eller eget hjem samt opfølgning på udskrivelse.

Kapitlerne er skrevet af danske specialister med stor viden og praktisk erfaring med intensivområdet.

Bogen henvender sig primært til intensivsygeplejersker, sygeplejersker under specialuddannelse til intensivsygeplejersker samt sygeplejersker, der arbejder med kritisk syge patienter. Bogen vil også kunne anvendes af studerende og undervisere inden for sygeplejerskeuddannelsen og andre sundhedsuddannelser – såvel i den teoretiske som den kliniske del af uddannelsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Intensivsygepleje

Intensivsygepleje