Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

International arbejdsret (Bog, Indbundet)

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 381
Dato for udgivelse: 10-2-1998
Udgivelse: 1. udgave, 1998.
Medforfattere: Henrik Karl Nielsen, Lars Adam Rehof
ISBN-13: 9788757474008
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Lars Adam Rehof
År for denne udgave: 1998
Første udgivelsesår: 1998
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

748,20 kr

-13%

Vejl. pris: 860,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

International Arbejdsret er den første bog på dansk, som giver et samlet overblik over den righoldige folkeretlige regulering af arbejdsmarkedsforhold. I det omfang gældende EU-ret er relevant for forståelsen af samspillet mellem dansk ret og den folkeretlige regulering og den nationale implementering er dette også medtaget.
Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO) har siden mellemkrigstiden produceret et meget stort antal konventioner, som berører de fleste aspekter af arbejdsmarkedet, herunder organisationsretten, retten til at føre kollektive forhandlinger, ligeløn og forbud mod diskrimination. Mange af disse konventioner har været den væsentligste inspirationskilde for EU-rettens tilsvarende regelsæt.
Også FN, Europarådet og andre multilaterale internationale og regionale organisationer har vedtaget regelsæt, som skal implementeres i den nationale lovgivning og retspraksis.
Bogen fremtræder som et redskab for praktikere i den offentlige sektor (centraladministrationen og kommunalforvaltningen) og i den private sektor (interesseorganisationer, fagforeninger, advokater og virksomheder) i de kommende års tilpasning af dansk ret til gældende internationale forpligtelser og mindstestandarder. Bogen vil også kunne anvendes i undervisningen ved universiteter og handelshøjskoler.
International Arbejdsret ledsages af et Dokumentarbind, som indeholder de væsentligste kilder til den internationale arbejdsret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

International arbejdsret

International arbejdsret