Nedsat pris! Intet at fortryde: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Intet at fortryde: roman (Bog, Hæftet)

Af: Trude Marstein

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 377
Dato for udgivelse: 4-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
ISBN-13: 9788779734074
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
Originaltitel: Ingenting å angre på
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter sidste års udgivelse på dansk af den unge norske forfatters succesroman Weekend udkommer nu Trude Marsteins nye roman. En historie om utroskab – om bedrag og intens liderlighed – men også om samvittighedskvaler, ømhed og loyalitet.
Det er en varm juniaften og sommerferiestart. En mand rejser alene til sommerhuset med de tre døtre; hans kone Heidi skal komme med toget dagen efter. Der er et halvårsregnskab der skal gøres færdig. Men det er ikke arbejdet, der holder Heidi tilbage i byen. I virkeligheden skal hun have en nat med sin hemmelige elsker. Gennem to døgn følger vi tæt på Heidi og Vegard, som hendes mand hedder, på hver deres opholdssteder, i to helt forskellige virkeligheder: hun i hotelværelset med elskeren, han med børnene i sommerhuset.
Intet at fortryde er en historie om hed sex og regnvåde fisketure, om følelseskaos og ferieforventninger. Med et næsten skræmmende veludviklet og skarpt blik for mennesker og køn har Marstein skrevet en farlig og forførende, stram og intens roman om forelskelsesrus og bedrag, om drifter og drømme og lidenskaber – og om livets uundgåelige dagligdags realiteter.
Både en intens forelskelseshistorie og et tidsbillede. Hektisk, rig på detaljer, propfuld af kødets lyst og sjælens uro. Men også en bevægende skildring af hvordan en far prøver at skabe lykke og harmoni for tre døtre de første feriedage på landet, samtidig med at det lidt efter lidt går op for ham, at hans kone er sammen med en elsker et sted i byen. Oven i købet også en fortælling om alle de små byggesten en relation, et ægteskab, er bygget op af – og hvoraf nogle måske bliver lidt usynlige med tiden.
Trude Marstein (f.1973) modtog den norske debutantpris for romanen Stærk sult, pludselig kvalme (1998) og Kritikerprisen og P.O. Enquists pris for sin forrige roman Weekend (på dansk 2009).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Intet at fortryde: roman

Intet at fortryde: roman