Nedsat pris! Intet og alting: Fra kaos til kærlighed, fra syretrip til lsd
Kategorier / sektioner:

Intet og alting: Fra kaos til kærlighed, fra syretrip til lsd (Hæftet, Dansk)

Af: Keith Martin-Smith

Forlag: Forlaget I AM
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793172432
Udgave: 1. (28-08-2015)
Oplag: 1. (28-08-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Engelsk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette er Keith Martin-Smiths historie om Denis Kelly’s rejse hen imod at blive den zenmester, Jun Po Roshi, som han er i dag. En historie, der leder tankerne skiftevis hen på Hunter S. Thompson, Timothy Leary (amerikansk psykolog, aktivist og forkæmper for LSD) og Eckhart Tolle.

Hvis Kellys historie blev fortalt i romanform, ville ingen finde den troværdig, da hans liv har været en lang rejse af usædvanlige begivenheder.

Kelly voksede op med en fordrukken far, der jævnligt slog sine sønner og en mor, der vendte det døve øre til. Det gav ham et grundlæggende had til alle mænd og mistro til alle kvinder, som det tog ham årevis at lægge bag sig. Alligevel lykkedes det ham som barn at finde fred i et enkelt øjeblik. Et øjeblik der drev ham til at påbegynde en meditationsprakisis på trods af alle de selvdestruktive handlinger, han også skulle igennem, før han nåede frem til roen. En proces, der inkluderede en lang rejse til Indien, en flugt for livet og ikke mindst et fængselsophold. Ironisk nok var en af grundene til, at hans hjerte så at sige sprang op på vid gab, og han endte som spirituel leder, voldsomme ydre begivenheder, han var vidne til.

Om forfatteren: Keith Martin-Smith er coach, prisvindende forfatter, underviser, indstillet til at blive zenpræst og dyrker desuden Qi Gong på højt niveau.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Intet og alting: Fra kaos til kærlighed, fra syretrip til lsd

Intet og alting: Fra kaos til kærlighed, fra syretrip til lsd