Nedsat pris! Intet playback Forstør
Kategorier / sektioner:

Intet playback (Bog, Hæftet)

Af: Majbrit Hostrup

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 201
Dato for udgivelse: 11-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Anna Line Søgaard
ISBN-13: 9788771900248
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sasha Smith Nielsen
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
150,95 kr
epub
76,05 kr

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

New Yorker-pigen Kate prøver sig frem på de skrå brædder med sit talent som sanger, et talent, hun er født med og har dyrket, fra hun var en lille pige. Hun har dog én betingelse: Hun vil ikke synge playback.  Hun skal en hel del igennem, før hun en dag når sit mål som anerkendt sanger i det store New York, og det koster hende dyrt på privatfronten, hvor hun bliver skuffet over personer, som hun troede, stod hende nær. Med hjælp fra en uventet kant vendes der op og ned på hendes liv og talent.             
Uddrag af bogen
"Hvad laver du her?" spurgte hun hæst og forvirret. 
Han skubbede hendes dør op med hånden og skubbede hende hårdt ind i væggen og virkede meget brutal. 
"Det skal jeg såmænd fortælle dig, min søde skatter," sagde han hårdt, mens hun gav et hvin fra sig, et meget hæst hvin. 
Hendes hjerte bankede, hun var vitterligt bange for ham, som hun kunne se hans grimme jeg, hans sande ansigt, et ansigt, hun allerhelst ville have undværet at se. Hun havde aldrig regnet med at skulle stifte bekendtskab med denne mand, men han måtte have luret hende og fundet ud af, hvor hun boede, og det var hun slet ikke stolt af - og Ben var taget på arbejde, og hun havde virkelig brug for ham nu, hvor hun stod over for dette monster. Hun var slet ikke i tvivl om hans hensigter, men hun måtte forsvare sig, selvom hendes krop var svag og varm af feber.       
Om forfatteren 
Majbrit Hostrup (f. 1961) bor nord for København. Hun elsker at studere mennesker og at finde på de gode historier, og hun er optaget af stand-up-comedy. Hun er uddannet inkassorådgiver og har arbejdet som receptionist i en større erhvervspolitisk organisation, men har nu besluttet sig for et forfatterliv på fuld tid. Intet playback er hendes debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Intet playback

Intet playback