Nedsat pris! Introduktion til den tibetanske diamantvejsbuddhisme
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Introduktion til den tibetanske diamantvejsbuddhisme (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jytte Valborg Nielsen

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771532173
Udgave: 1. (12-10-2017)
Oplag: 1. (12-10-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 250
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den store tibetanske mester Padmasambhava forudsagde allerede i det 8. århundrede, at buddhismen ville komme til Vesten. Det ville ske, når jernfuglen flyver, og hestene kører på hjul. Og det kan roligt siges, at denne fugl allerede er landet. 
Ole og Hannah Nydahl ”stødte ind i” buddhismen på deres bryllupsrejse i Indien i 1968. Her mødte de blandt mange andre selveste overhovedet for Karma Kadjy Skolen. På opfordring af denne, den 16. Karmapa, bragte de efter tre års intensive studier buddhismen til Vesten. Her gik de straks i gang med at etablere centre samt overføre kraft og belæringer. 
Dybest set er buddhisme kærlighed, frihed og fred. Den behøver hverken at være abstrakt eller spekulativ, men handler grundlæggende set om livsnære og praktiske problemstillinger inden for emner som familieliv, parforhold, sex og døden. Denne bog omtaler således, hvordan buddhismen med udgangspunkt i klassiske tekster kan anvendes i vestlig sammenhæng. 
Først og fremmest drejer det sig om at udforske og træne sindet, bringe det til ro for at få dybere indsigt. Dette giver os mulighed for at udfolde den rigdom, vi allerede indeholder i forvejen, men som blot er gemt bag utallige slør. Først når disse er fjernet, og man er kommet ud over sit begrænsende ego, så kan man leve op til buddhismens mål, som er at handle til gavn for andre. 
Bogens forfatter er cand. psych. og selv praktiserende buddhist

Anmeldelser (0)