Nedsat pris! Introduktion til praktisk statistik (bind 4) Forstør
Kategorier / sektioner:

Introduktion til praktisk statistik (bind 4) (Bog, Hæftet)

Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Metodeserie for social- og sundhedsvidenskaberne - University of Southern Denmark studies in history and social sciences
Sideantal: 163
Dato for udgivelse: 2-8-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: bind 4vol. 530,
Medforfattere: Sanne Lund Clement, Jan Holm Ingemann
ISBN-13: 9788776749811
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

195,75 kr

-13%

Vejl. pris: 225,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I den daglige nyhedsstrøm spiller statistisk-baserede undersøgelsesresultater en central rolle. Statistik – både som data, analyse og formidling – indgår også som centrale elementer i faglitteratur og studerendes projektopgaver. At anvende statistik indebærer dels at læse og fortolke forskellige vidensproducenters statistisk baserede arbejde og dels ens egen fangst af data samt analyse og formidling heraf. Uanset om man skal forholde sig til andres arbejde, eller man selv analyserer og formidler, så forudsætter det, at man har et fundamentalt indblik i statistikkens grundbegreber, muligheder, begrænsninger og faldgruber.
Det er denne bogs formål netop at formidle dette grundlæggende indblik i den statistiske metodeforskning ud fra et anvendelsesorienteret perspektiv. Det anvendelsesorienterede perspektiv indebærer, at bogen sætter læseren i stand til at udvikle kompetencer til kritisk at læse og fortolke samt kritisk at producere statistisk-baseret arbejde uden brug af videregående matematiske formler og forudsætninger.
Bogens omdrejningspunkt er praktisk statistik og ikke den teoretiske statistik, og hensigten med bogen er at vise, dels hvor man kan finde materiale i form af sekundær statistik, som kan anvendes i projektarbejdet såvel i relation til problemformulering som analyser af mere eskriptiv karakter, dels at give en introduktion til den statistiske bearbejdning og formidling af dette datamateriale.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Introduktion til praktisk statistik (bind 4)

Introduktion til praktisk statistik (bind 4)