Nedsat pris! Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten
Kategorier / sektioner:

Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jesper Lau Hansen

Forlag: Djøf Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788757438215
Udgave: 2. (20-08-2018)
Oplag: 2. (13-08-2019)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 467
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten giver en grundig indføring i de to juridiske discipliner. Den gennemgår de fundamentale principper og hensyn, som ligger bag reguleringen af handel med finansielle instrumenter på børserne samt regulering af de selskaber, som agerer på kapitalmarkedet. Grundlæggende forhold og den praktiske indretning af kapitalmarkedet forklares i et let tilgængeligt sprog, og samtidig fremstilles det nye finansielle tilsyn i EU, dets myndigheder og regelskabelsen på europæisk og nationalt niveau.


Bogen kræver ingen særlige forudsætninger og henvender sig til alle, der gerne vil have en bedre forståelse af de finansielle markeder og reguleringen heraf.


"Der er grund til lykønske Jesper Lau Hansen med hans Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten. Det er en lærebog, som giver overblik over kapital- og selskabsrettens væsentligste elementer. Men bogen er mere end det: Den sætter retsområderne i en historisk, økonomisk og sociologisk kontekst, som gør bogen udbytterig for trænede praktikere (...)  Lau Hansens bog kan dårligt sammenlignes med andre fremstillinger, da den lægger hovedvægten på de forhold, som ligger uden om reglerne, men den evner at tematisere og forklare fundamentale problemstillinger. Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten er hermed varmt anbefalet til refleksion, som baggrundsviden eller - ja - til lystlæsning."

- Christian Lundgrens anmeldelse af 1. udgaven i Ugeskrift for Retsvæsen 2014

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten

Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten