Nedsat pris! Investororienteret CSR-rapportering Forstør
Kategorier / sektioner:

Investororienteret CSR-rapportering (Bog, Hæftet)

Af: Jane Thostrup Jagd

Forlag: Karnov Group
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 146
Dato for udgivelse: 11-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788761933461
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

306,90 kr

-1%

Vejl. pris: 310,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En brugbar og finansielt sammenlignelig CSR-rapportering. CSR-rapportering omkring miljø, sociale- og ledelsesmæssige aspekter er en vigtig faktor for investorer - og især institutionelle investorer.


Denne bog viser, hvordan man kan højne datakvaliteten for CSR-tallene, så der kan udføres valide analyser, der dels viser virksomhedens CSR-performance, og dels gør CSR-rapporteringen brugbar for både investorer og analytikere.


Bogen giver endvidere anvisninger på, hvordan virksomheden kan etablere et godt kontrolmiljø omkring CSR-rapporteringen, som er ligeværdigt med det finansielle kontrolmiljø. Dermed er bogen med til at vise, hvordan CSR-rapporteringen kan arbejde sig ud af positionen som ´årsrapportens stedbarn´.


Bogen er praktisk orienteret, og indeholder forslag til definitioner på minimumsdata samt en række præciseringsforslag til den eksisterende lovgivning. Herudover er der appendiks med formelsamling, konverteringstabeller og rapporteringsskema, som kan bruges som opslagsværk.


Bogens værktøjer og anbefalinger udspringer af et omfattende uafhængigt forskningsprojekt.


Målgruppe:


Bogen er tænkt som en hjælp til virksomheder, som vil udarbejde en mere investoregnet CSR-rapportering - eller de, som skal rapportere CSR-resultater for første gang, og gerne vil godt i gang. Bogen fungerer desuden som en lærebog til brug for revisorstuderende.


Om forfatteren:


Jane Thostrup Jagd arbejder som Control Compliance Officer i A.P. Møller-Mærsk, hvilket indebærer, at hun sikrer kontrolmiljøet for den eksterne finansielle og ikke-finansielle rapportering for gruppen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Investororienteret CSR-rapportering

Investororienteret CSR-rapportering