Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

IPR-Håndbogen: Beskyttelse af kunst, teknik, design og kendetegn (Bog, Hæftet)

Af: Lars Karnøe

Forlag: Thomson Reuters
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 347
Dato for udgivelse: 6-5-2010
Udgivelse: 2. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788761926241
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

613,80 kr

-1%

Vejl. pris: 620,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Praktisk og lettilgængeligt opslagsværk og arbejdsredskab
Immaterielle rettigheder, IPR, er i dag den reelle værdi bag de fleste virksomheder i vidensamfundet. Patenter, design, varemærker og knowhow betyder for mange virksomheder i dag mere end maskiner og bygninger.
IPR Håndbogen er et opslagsværk, der i lettilgængelig og komprimeret form forklarer mange af de termer og problemstillinger, der dukker op i det daglige arbejde med immaterielle rettigheder.
IPR Håndbogen indeholder bl.a.:
• Oversigtsgennemgang af immaterialretten og de internationale systemer til beskyttelse af immaterialrettigheder
• Oversigt over immateriallovgivningen i samtlige verdens lande med oplysning om national lovgivning og tiltrådte internationale konventioner samt kontaktinformationer til de relevante nationale myndigheder
• Forklaring af centrale begreber og problemstillinger i immaterialretten med en omfattende henvisning til links og yderligere information
Målgruppe
Bogen er tænkt som et undervisnings- og opslagsværk for jurister, revisorer, bankfolk og andre faggrupper, der beskæftiger sig med immaterialrettigheder.
Herudover vil den være et praktisk arbejdsredskab for medarbejdere i virksomheder, der kommer i berøring med immaterialrettigheder.
Om forfatteren
Lars Karnøe er advokat med speciale i immaterialret og konkurrenceret i advokatfirmaet Chas. Hude samt konsulent og partner i Chas. Hude A/S, et af Danmarks største og ældste patent- og varemærkebureauer. Fra 1995 til og med 2003 var Lars Karnøe tilknyttet Skandinaviens største patent- og varemærkebureau, Zacco, som IPR-konsulent og fra 2001 partner, samt tilknyttet advokatfirmaet Zacco advokater som advokat. Ud over hvervet som advokat og IPR-konsulent har Lars Karnøe siden 1998 fungeret som ekstern lektor i immaterialret ved århus Universitet, ligesom Lars Karnøe årligt forestår undervisning om immaterialret for industri og myndigheder i ind- og udland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

IPR-Håndbogen: Beskyttelse af kunst, teknik, design og kendetegn

IPR-Håndbogen: Beskyttelse af kunst, teknik, design og kendetegn