Nedsat pris! Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot: og den sorte pjerrot
Kategorier / sektioner:

Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot: og den sorte pjerrot (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Manu Sareen

Forlag: Sesam
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711227176
Udgave: 1. (30-10-2006)
Oplag: 1. (30-10-2006)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 188
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
127,60 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Manu Sareen debuterer her som børnebogsforfatter med en humoristisk hverdagsskilding fra en opgang på Nørrebro og med afsæt i indvandrermiljøet.
Den 14-årige Iqbal Farooq er bogens hovedperson. Vi følger hans dagligdag med mor, far Nazem, storesøster Fatima på 16, lillebror Tariq på 11, Dindua på 9, den opportunistiske onkel Rafiq - og alle opgangens mere eller mindre skæve eksistenser.
Historiens omdrejningspunkt bliver Dinduas ufrivillige møde med to skurke, der tilsyneladende har planer om at sprænge Tivoli i luften. Missionen er klar: Tivoli skal reddes.
Derudover trænger mange andre småproblemer sig på: hvordan holder man egentlig dansk jul? Må man hænge sportstrømper og bestik på et juletræ? Hvad blev der af den krokodilleunge, som overboens søn havde med hjem fra Egypten? Hvad gør Hassan, efter han er kommet til at tisse på sit lange skærf lige inden han foreviges med sin brud under bryllupsfesten på Avedøre Gymnasium? Hvor mange ulovligt importerede dåsecolaer kan der være i grønthandler Baba Khans lejlighed? Og hvornår lytter langhårede Christian i stueetagen til far Nazems råd og får sig et liv - i stedet for at stå på hovedet i flere timer om dagen og tale om karma...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot: og den sorte pjerrot

Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot: og den sorte pjerrot