Nedsat pris! Isbrud: roman
Kategorier / sektioner:

Isbrud: roman (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ilija Trojanow

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 163
Dato for udgivelse: 22-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Jacob Jonia
ISBN-13: 9788779735286
Produkt type: Bog
Originaltitel: EisTau
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver
213,45 kr
41,25 kr

213,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 279,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Gletsjerforskeren Zeno - hovedpersonen i Isbrud - har for at studere isen i dens rene, uspolerede form forladt sit universitet i Schweiz og taget hyre som rejseleder på et krydstogtskib som sejler velbeslåede turister på sightseeing til Antarktis. Af kærlighed til is og i høj grad også til den filippinske kvinde, der arbejder ombord, lader Zeno sig ansætte på krydstogtskibet igen året efter. 


Undervejs fra Ildlandet til den antarktiske kyst opstår en række kedelige episoder, der gør Zeno mere og mere forbitret. Passagerernes dumhed, deres uforsvarlige skødesløshed og respektløse trampen rundt i den antarktiske biotop gør ham fortvivlet - en fortvivlelse der bliver til raseri, da en populær land art-kunstner ankommer for at iscenesætte en gigantisk klimaevent: Krydstogtets passagerer skal anbringes på isen, så de set fra luften danner et gigantisk SOS.


Konfronteret med dette letkøbte og komplet tandløse protestshow indser Zeno, at der må tages anderledes radikale midler i brug. Han forbereder en desperat og fatal handling, hvis budskab medierne dog ikke forstår; det drukner i nyhedsstrømmen - sendt i dag, glemt i morgen. 


Ilija Trojanow, f. 1965 i Bulgarien, hvorfra hans familie flygtede til Vesttyskland. Boede i store dele af sin barndom i Kenya. Trojanow har udgivet flere romaner og modtaget adskillige litterære priser. Verdenssamleren - Ilija Trojanows internationale bestsellerroman - udkom på dansk i 2011.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Isbrud: roman

Isbrud: roman