Nedsat pris! Isprinsessen: kriminalroman Forstør

Isprinsessen: kriminalroman (Bog, Paperback)

Af: Camilla Läckberg

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: People's Press paperback
Sideantal: 381
Dato for udgivelse: 16-3-2006
Udgivelse: 2. udgave, 2006.
Oversætter: Birgitte Bojlén
ISBN-13: 9788791693915
Produkt type: Bog
Originaltitel: Isprinsessan
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Svensk
Udgave: 2
Oplag: 14

Mangler pt.

Formater / udgaver

Hardback
138,55 kr
Bog
Paperback
115,45 kr
192,45 kr

115,45 kr

-23%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nordens nye krimidronning!
Forfatterinden Erica Falck vender tilbage til sin barndoms skærgård, Fjällbacka, for at gøre boet op efter sine afdøde forældre. Ved et tilfælde finder Erica sin tidligere sjæleveninde, Alexandra, liggende i badekarret i hendes barndomshjem, med håndleddene skåret over - forblødt til døde. Det lille samfund rystes yderligere af et mistænkeligt dødsfald, da den fordrukne Maler-Anders bliver fundet kvalt blandt sine vandaliserede kunstværker.
Den lokale politibetjent fra Tanumshede politistation, Patrik Hedström, står for efterforskningen, og han og Erica hvirvles ind i optrævlingen af Alexandras og Anders´ skæbne. For at finde ud af hvad, der ligger til grund for de bestialske hændelser, må Erica og Patrik helt tilbage til fortiden og barndommens minder for at afsløre de makabre hemmeligheder, som det tilsyneladende idylliske samfund bærer på. Et samfund, hvor løgnens og forstillelsens magt hersker og i værste fald kan føre til mord.
Isprinsessen er den første roman i serien om forfatterinden Erica Falck og politimanden Patrik Hedström. Anden bog i serien, ´Prædikanten´ er nomineret i Sverige til årets bedste kriminalroman i 2004, har solgt 400.000 ex. i Sverige.
Camilla Läckberg (f. 1974) er oprindelig civiløkonom, men skriver nu på fuld tid. Debutromanen, Isprinsessen fik en begejstret modtagelse af anmelderne, og var i 2004 den mest udlånte bog på de svenske biblioteker. Isprinsessen er sammen med anden bog i serien, Prædikanten, solgt i over 215.000 eksemplarer, og Svensk Television er i færd med at lave en tv-serie over de to bøger samt den tredje i serien, Stenhuggeren. Dermed har Camilla Läckberg cementeret sin position i den nordiske spændingsgenres absolutte topklasse. Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka, men bor i dag med sin mand og to børn i Stockholm.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Isprinsessen: kriminalroman

Isprinsessen: kriminalroman