Nedsat pris! Italien: vinen, maden, huset & livet i Piemonte Forstør
Kategorier / sektioner:

Italien: vinen, maden, huset & livet i Piemonte (Bog, Hardback)

Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 303
Dato for udgivelse: 11-6-2014
Udgivelse: 2. udgave, 2014.
Medforfattere: Erik Bjørn, Jesper Remo
ISBN-13: 9788792746580
Produkt type: Bog
Bidragyder: Charlotte Sylvestersen
Fotograf: Erik Bjørn, Jesper Remo
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny udgave af bogen Piemonte i lækkert og indbydende coffee table- format.
Italien - Vinen, maden, huset & livet i Piemonte er en kombination af en eventyrlig fortælling om livet, mennesker, vin, mad og traditioner i Piemonte og kontante fakta om at købe og restaurere hus i Italien fra A-Z.
En flot bog fyldt med fotos af skønne huse, naturen, livet, mennesker, madopskrifter, vinen og områdets kulturelle højdepunkter. Piemonte er verdensberømt for sine vine, Barolo, Baberra, mv. og for sit spændende køkken, gamle kulturbyer og fantastiske natur. Vi besøger både eksotiske restauranter og trattoriaer, samt en række af de bedste og mest interessante vingårde og mange af områdets spændende personligheder. Bogen er både en fængslende historie og et godt værktøj der vil give læseren modet og anvisninger til selv at gå i gang med at realisere drømmen om eget hus, uanset hvor det måtte blive i Italien. 

Erik Bjørn er fotograf med egen virksomhed i København. Købte i 2008 en faldefærdig ruin højt oppe i bjergene i Piemonte. Med kyndig bistand fra Jesper Remo forvandlede de ejendommen til et helt fantastisk hus, med dyb respekt for de gamle italienske byggetraditioner. Jesper Remo har gennem de seneste 10 år været bosiddende i Piemonte og har et meget stort lokalt kendskab til området. Jesper beskæftiger sig med at finde godt beliggende, restaureringsmodne ejendomme og med at styre lokale håndværkere som konsulent i restaureringsfasen. På hver sin Vespa-scooter har Erik og Jesper kørt Piemonte tyndt i deres jagt på spændende mennesker og historier. Det er blevet til en række vidunderlige anekdoter om menneskers levemåde, fantastiske vine, gode råvarer, madlavning, unikke opskrifter og utrolige historier.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Italien: vinen, maden, huset & livet i Piemonte

Italien: vinen, maden, huset & livet i Piemonte