Nedsat pris! Iværksætterselskaber Forstør
Kategorier / sektioner:

Iværksætterselskaber (Bog, Indbundet)

Af: Troels Michael Lilja

Forlag: Karnov Group
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
Dato for udgivelse: 3-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788761937421
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

Levering inden jul: OK

658,35 kr

-1%

Vejl. pris: 665,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen er den første, samlede fremstilling om iværksætterselskaber, hvor læseren kan orientere sig om retsstillingen for iværksætterselskaber.

Siden 1. januar 2014 har det været muligt at vælge et iværksætterselskab med en selskabskapital på ned til 1 krone som den selskabsretlige ramme om langt de fleste former for erhvervsvirksomhed. Selv om iværksætterselskabet definitorisk er en variant af anpartsselskabet, afviger retsstillingen for iværksætterselskaberne på en række væsentlige områder. Iværksætterselskabets største styrke er utvivlsomt den fleksibilitet, det yderst begrænsede kapitalkrav yder selskabsdeltagerne, samtidig med at selskabsloven er med til at skabe en velkendt ramme om anpartsselskabsvarianten.

Iværksætterselskabet er tydeligt inspireret af det tyske Unternehmergesellschaft (haftungsbeschränkt), og er en uundgåelig konsekvens af den øgede selskabsretlige konkurrence, som siden Centros-afgørelsen har sat dagsordenen for europæisk selskabsret.

Målgruppe
Formålet med bogen er at give praktikere såvel som teoretikere en solid indføring i de særlige regler og problemstillinger, der knytter sig til iværksætterselskaber, samt i mindre grad at give læseren en indføring i de regler, hvor retsstillingen er den samme for iværksætterselskaber og andre kapitalselskaber.

Om forfatteren
Troels Michael Lilja er lektor i selskabsret ved Juridisk Institut, Copenhagen Business School og har skrevet en række især selskabsretlige artikler og bøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Iværksætterselskaber

Iværksætterselskaber