Nedsat pris! Jæger 200: Med hjertet som indsats Forstør
Kategorier / sektioner:

Jæger 200: Med hjertet som indsats (Bog, Hæftet)

Af: Lars Møller

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 301
Dato for udgivelse: 28-10-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788702115642
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Janus René Andersen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At være jægersoldat har altid været omgivet af mystik, hvilket har ført til masser af rygter, konspirationer og falske forestillinger gennem årene. Men sådan skal det ikke være længere, mener Lars Møller. Derfor har han skrevet bogen Jæger 200 - med hjertet som indsats, for at give et sandfærdigt indblik i hvordan livet i Jægerkorpset egentlig foregår.
Lars Møller ved, hvad han taler om. Han har været Jægersoldat i 25 år og har deltaget i utallige opgaver og operationer. I Jæger 200 fortæller han den åbne, ærlige og dramatiske historie om livet som Jægersoldat. Det er en tilværelse fyldt med hård træning, rejser, spænding og action, men der følger også masser af spekulationer, frustrationer, afsavn og bekymringer.
Bogen er fyldt med utrolige historier, og disse bruges som afsæt ind i dybere tanker om etik og moral, tanker om hvorfor man rejser fra sine børn og sætter livet på spil i et fjernt land, og hvad der sker med én når man bliver nød til at slå ihjel for ikke selv at dø. Hvad det er der får mennesker til at leve på kanten af mental og fysisk formåen uden at miste overblikket i umenneskelige situationer med ansvar for eget, kammeraters og fjenders liv?
Der kommer et levende ansigt på Jægersoldaten og der fortælles i Jæger 200 om den personlige pris man betaler. Bogen giver et indblik i hvad der skal til for at lykkes som soldat, men også som privat menneske og far til to børn. Lars Møller bruger i dag sin erfaring til at udvikle andre mennesker og arbejder i dag med lederudvikling, teambuilding og coaching for private, erhvervsfolk og elitesportsfolk. Bogen er rigt illustreret med hidtil usete billeder fra opgaver og operationer i ind- og udland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jæger 200: Med hjertet som indsats

Jæger 200: Med hjertet som indsats