Nedsat pris! Jaget vildt: roman
Kategorier / sektioner:

Jaget vildt: roman (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jeffrey Moore

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 363
Dato for udgivelse: 5-5-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Ninna Brenøe
ISBN-13: 9788779734593
Produkt type: Bog
Originaltitel: The Extinction Club
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

267,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 350,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mennesket trækker et spor af blod dyreblod efter sig gennem Canadas store skove og bjerge. Pumaen skovrensdyrene den amerikanske ørn ulven og jærven er alle mere eller mindre udryddet. Nu retter jægernes interesse sig mod det stærkt ulovlige men økonomisk lukrative marked for sorte bjørne. Sådan ser den barske virkelighed ud som den 40-årige amerikaner Nile Nightingale en plaget mand med en urolig sjæl ankommer til i sin søgen efter en ny mere rolig og autentisk tilværelse i Canadas store natur.
Nile finder en fredelig plet på jord hvor han vil slå sig ned og en bolig en forladt kirke som han ønsker at købe. Men det er mere Twin Peaks end det frie nybyggerliv der møder ham. Hans håb om en ny begyndelse drømmen om det gode liv i pagt med den store natur bliver brat spoleret da han en kold november nat finder en grusomt maltrakteret men endnu levende teenagepige. Hun er går det efterhånden op for ham (hun kan ikke tale) offer for en samvittighedsløs lokal jægermafias hævn fordi hun har sat sig op imod deres udryddelse af de vilde dyr. Nile beslutter at hjælpe hende. Sammen forsøger de at overleve og slikke deres sår og efterhånden vokser et bizart men også rørende venskab frem imellem dem.
Jeffrey Moore er canadisk forfatter. På dansk er udkommet romanen Huskekunstnerne (2004). Han deltager i litteraturfestivalen CPH:LITT 10-12. maj.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jaget vildt: roman

Jaget vildt: roman