Nedsat pris! Jagten på Nefertitis datter Forstør
Kategorier / sektioner:

Jagten på Nefertitis datter (Bog, Hæftet)

Af: Birgitte Kaas Buschard

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 594
Dato for udgivelse: 13-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Jakob Krohn
ISBN-13: 9788793366732
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
225,00 kr
zip_mp3
130,65 kr

225,00 kr

-24.5%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Alexander Holst, først i fyrrerne og bygningsingeniør, oplever sit livs svigt, da hans kæreste Hannah, arkæolog med speciale i egyptologi, pludselig afbryder enhver kontakt til ham og forsvinder. Der går omkring 10 år. Da 9/11 ryster verden, er Alexander én blandt millioner, der ser attentatet direkte på tv, og for ham får det voldsomme følger. Fortiden vender pludselig tilbage og sender ham ud på en dramatisk rejse. Han vil finde Hannah. "Hvorfor forsvandt hun? Gemte hun på en hemmelighed?"

Alexander bliver besat af en plan - han vil opklare sandheden bag Hannahs mystiske flugt. Alexanders rejse udvikler sig til et inferno spækket med overraskelser og grænseoverskridende oplevelser. Hannahs spor bringer ham gennem Berlin, London, Ægypten, Italien og New York. Overalt skyder mystiske hændelser op som uventede angreb. Gradvist går det op for ham, at Hannah vogter over en storstilet plan, som det kræver et nærmest umenneskeligt mod at forfølge. 

Jagten på Nefertitis datter er en handlingsmættet historie om at finde ind til sig selv og at kunne forstå og tolke mennesker.            

Uddrag af bogen 
Den følgende formiddag noterede Alexander sig endnu en opdagelse på sin pc. Om personer der måske? - nej, uden tvivl var i ledtog med mafiaen. Han havde en klar fornemmelse af at han var godt på vej til toppen af isbjerget. Han havde sikkert en hel del mere i vente. Selskabet aftenen før havde været en udvalgt skare af, måske højt estimerede il Consiglio-medlemmer. Han var blevet sat til skue, så kredsen af forbrydere kunne få indtryk af deres pejlemærke.

Alexander noterede sig også sine indtryk fra nattens dramatiske afslutning. Rejsens begivenheder havde lært ham, at mord er et oplagt middel i forbrydelsens element, selv blandt de nærmeste, ingen hindring måtte blokere vejen til magt og rigdom     

Om forfatteren 
Birgitte Kaas Buschard. Hun har tidligere udgivet Et liv med børn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jagten på Nefertitis datter

Jagten på Nefertitis datter