Nedsat pris! Jakob
Kategorier / sektioner:

Jakob (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Flemming Jensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711443538
Udgave: 2. (11-03-2015)
Oplag: 1. (11-03-2015)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 688
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
260,10 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

ÉT MENNESKE – TO VERDENER

Den grønlandske dreng Jakob vender, efter et længere ophold i Danmark, tilbage til Grønland – blot for at finde ud af, han ikke længere er den samme og er kommet i klemme mellem to kulturer. Det er han ikke ene om, og det kulminerer i en tragisk hændelse.

15 år efter tager den unge Jakob til Bali som en del af et dansk tv-hold. Jakobs sind er formørket efter den frygtelige begivenhed i barndommen, men da filmholdet kommer til en lille balinesisk landsby, falder han til ro og finder glæden. Han møder kærligheden i skikkelse af en ung indfødt kvinde, men han træffer også en gruppe lokale terrorister, der vil redde øen fra den ødelæggende masseturisme. Lige under overfladen lurer katastrofen.

Jakob er en roman om mødet og sammenstødet mellem kulturer; om tv, turisme – og den terrorisme, der ikke udspringer af ondskab, men af hjertets renhed.

Flemming Jensen, født 1948, er forfatter og skuespiller. Debuterede med VEJLEDNING I SÆLFANGST og har ved siden af sit humoristiske virke forfulgt en mere samfundsengageret linje.

"Det er rigtig Flemming Jensen-underholdning - både med varme og med kant, sådan som han kan gøre det." - Litteraturtsiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jakob

Jakob