Nedsat pris! Jeg elsker patchwork
Kategorier / sektioner:

Jeg elsker patchwork (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Helene Gravenhorst

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792746788
Udgave: 1. (21-08-2015)
Oplag: 1. (21-08-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hardback
Sideantal: 198
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
193,70 kr
149,60 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Patchwork og håndarbejde generelt er ved at genfinde en plads i danskernes fritid. Flere og flere har et ønske om at fremstille noget unikt, smukt og gerne anvendeligt til hjemmet.
Interessen for patchwork er vokset gennem de seneste år, og især blandt de 20-40-årige har der været efterspørgsel efter nyt og anderledes design i tråd med tidens boligindretning.


Der findes flere bøger på det danske marked, både gamle og nye, omhandlende mere traditionelt patchwork, men ikke mange er skrevet på dansk med fokus på moderne patchwork.


Der udvikles til stadighed nyt og spændende tilbehør inden for patchworkfremstilling, blandt andet findes der et hav af speciallinealer til hjælp ved udskæring af stoffet i diverse former og faconer. Ofte bliver disse linealer kun anvendt til netop det ene mønster de blev købt til, hvilket har givet forfatteren ideen til at designe nye mønstre for at få genbrugt disse ofte dyre linealer til flere forskellige mønstre i moderne stil. Da alle mønstrene er bygget op omkring anvendelse af disse linealer, er looket geometrisk, enkelt og meget stilrent.


Bogen henvender sig ikke til nybegyndere, men har mønstre i varierende sværhedsgrader fra lettere erfaren og opefter. Der er lagt vægt på fremstilingen af 10-12 quilts i størrelse ca. 150 x 200 cm til brug i hjemmet – fx til at hygge sig med i sofaen eller yndlingslænestolen. Eller blot som dekoration i boligindretningen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg elsker patchwork

Jeg elsker patchwork