Forstør
Kategorier / sektioner:

Jeg er den skyldige (Bog, Paperback)

Af: Marianne Monteau

Forlag: Grønningen 1
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Lucy Kiehl
Sideantal: 373
Dato for udgivelse: 9-9-2019
Udgivelse: 2. udgave, 2019.
Nr. i serien: Bind: 1,
ISBN-13: 9788793825017
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Flemming Dupont
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 09-09-2019)

Forventes på lager: 09-09-2019

Formater / udgaver

Bog
Paperback
99,95 kr
epub
82,50 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En lun forårsaften. Plejehjemmet Birkehaven i Aarhus. Margit Blixt er tres år, blind og lam fra underkroppen og ned, ensom, frustreret og aggressiv. En aften, hvor hun er faldet i søvn i sin kørestol, vågner hun op. Fortumlet og forvirret. Alene, tror hun, men få sekunder efter sanser hun, at noget er helt galt. Listende fodtrin bag hendes ryg, en svag duft af aftershave og knirkelyde fra lænestolen i hjørnet. Hun drejer sit hoved efter lydene. Hun råber, og nu bliver der helt stille. Alligevel er Margit Blixt ikke det mindste i tvivl. Hun er ikke alene på stuen …?
JEG ER DEN SKYLDIGE er første bind i en ny krimiserie af Marianne Monteau. Handlingen udspiller sig i og omkring Aarhus og har den 33-årige Lucy Kiehl i hovedrollen som den unge politiassistent, der – med en turbulent fortid og et personligt traume i bagagen – er den gennemgående karakter i et netværk af mangeartede kolleger.
Historien tager afsæt i drabet på en handicappet plejehjemsbeboer, men hurtigt følger flere drab på tilsyneladende uskyldige mennesker, som, når der bliver kradset i overfladen, hver især rummer en personlig tragedie. Lucy Kiehl tager kampen op mod en ustoppelig seriemorder i en handling, hvor ikke kun hovedpersonerne, men også ofrene og deres familiers psykologiske baggrunde bliver centrale temaer. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg er den skyldige

Jeg er den skyldige