Nedsat pris! Jeg er ikke indianer: Ravnen fløj med Ørnekvinden
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Jeg er ikke indianer: Ravnen fløj med Ørnekvinden (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rita Makkannaw

Forlag: Zosma
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 332
Dato for udgivelse: 1-5-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Udgiver: Zosma
Oversætter: Thomas Valentin
Medforfattere: Carina Gerken Christiansen
ISBN-13: 9788790563547
Produkt type: Bog
Originaltitel: I Am White
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jeg er ikke Indianer, er Rita Makkannaws selvbiografi. Hun udvandrede med sin familie fra Danmark til Canada, da hun var ni år gammel. Da hun var 41 mødte hun sit livs kærlighed, medicinmanden Raven og blev en del af Creekulturen.
Dette er historien om et liv, som blev forandret af kærlighed, spiritualitet og indianernes urgamle visdom.
Jeg er ikke Indianer, Ravnen fløj med ørnekvinden er Rita Makkannaws selvbiografi. Hun udvandrede med sin familie fra Danmark til Canada, da hun var ni år gammel.
Efter at have været igennem en seksuel hændelse fra sin far, løb hun som sekstenårig hjemmefra. Kort tid efter kom hun ind i et ægteskab fyldt af misbrug og krænkelser, men hun klarede på trods af dette at gennemføre en uddannelse, få en karriere og at opdrage to børn.
I 1986, da Rita var 41, begyndte hun at få mange nye spirituelle oplevelser, og en hel ny verden åbenbarede sig for hende. Hun mødte og forelskede sig i den indianske medicinmand, Raven, og hun begyndte hun en tyveårig mesterlære i indiansk filosofi, historie og spiritualitet. Raven og Rita viede deres liv til at skabe forståelse og harmoni i den moderne verden. Som et levende eksempel var deres budskab, at den gamle visdom, er lige så relevant i dag, som den var for hundrede af generationer siden. Den menneskelige natur har ikke ændret sig, kun måden vi lever vore liv på.
Jeg er ikke Indianer, er en kvindes erindringer, som efter at have fundet sit livs kærlighed, blev en del af Creekulturen. Det er historien om et liv, som blev forandret af kærlighed, spiritualitet og urgammel visdom.
Se og læs mere om Rita og hendes arbejde på oldknowledge.com

Anmeldelser (0)