Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Jeg er Nanna (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Nanna Hansen med Birgitte Vestermark

Forlag: People'sPress
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772009407
Udgave: 1. (31-12-2020)
Oplag: 1. (31-12-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 270
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 31-12-2020

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 31-12-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jeg er Nanna er historien om ung kvinde, der har overlevet en barndom, som ville knække de fleste. Engang hed Nanna Randa, og Randa udholdt det uudholdelige. Men hun knækkede ikke, selvom det var tæt på. I dag er hun Nanna, og hun er fri af sin fortid, fri til at kæmpe for de børn, som stadig svigtes i systemet. 


Nanna Hansen fortæller sin historie for at komme fri af den og for at forandre det sociale system, der svigtede hende og hendes søstre. Et system, hvor de svageste ikke bliver hørt, hvor voksne, der gør børn fortræd, har frit spil, og hvor grådighed, vilkårlighed og inkompetence har rådet alt for ofte. 


Kommunens socialrådgivere var advaret om den omfattende psykiske og fysiske vold dengang, om misbruget og den åbenlyse mistrivsel hos de tre søstre, der var i pleje. Men intet skete. 


Der var ingen, der lyttede til pigerne eller så den totale mangel på kærlighed, omsorg og tryghed i Nanna og hendes søstres liv, da de var prisgivet voksne, der kun kan betegnes som ødelagte mennesker. Før en helt særlig ung kvinde trådte ind i deres liv og hjalp. Der var noget i Nanna Hansen og hendes søstre, som ingen kunne tage fra dem – en styrke og en kærlighed, som bar dem igennem. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg er Nanna

Jeg er Nanna