Nedsat pris! Jeg gør det i morgen
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Jeg gør det i morgen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Helle Folden Dybdahl

Forlag: PPpublishers
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797086506
Udgave: 1. (26-09-2018)
Oplag: 1. (26-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 157
Omslagsgrafiker: Klahr
Omslagsillustrator: Klahr
Illustrator: Klahr
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

• Har du ladet en medarbejder ændre adfærd uden at gribe ind, fordi du håbede, at det gik over af sig selv?

 • Har du på fornemmelsen, at en medarbejder er ved at udviklestress, men holder du igen med at tale om det, fordi du frygter, at samtalen bliver for privat? 


 I flere år har vi har bildt os selv og hinanden ind, at stress er en sygdom,vi bliver ramt af, hvis vi arbejder for meget. At det er arbejdspladserneog lederne, der gør de ansatte syge. Men hvis vi udelukkende ser stresssom et overbelastningssyndrom og sender medarbejdere hjem, så dekan få fred og ro, overser vi, hvad der reelt skal til for at komme stresstil livs. Og vi får aldrig udnyttet de afgørende muligheder, der er for at forebygge stress.


Jeg gør det i morgen – fra undgåelse til stressforebyggende ledelse gør op med en række myter om stress og viser, hvorfor relationenmellem en leder og en medarbejder er det rigtige sted at begynde, når vi vil knække den stresskurve, som ingen endnu har formået at få bugt med.


Forfatterne kommer med deres bud på, hvordan du som leder kangribe stress anderledes an. Du bliver introduceret til et nyt og merenuanceret syn på stress og bliver klædt på til at forebygge stress blandtdine medarbejdere ved hjælp af fire konkrete trin, hvor du blandt andetlærer at være professionelt nysgerrig. Du møder en række ledere, derhar bragt stressrelateret sygefravær blandt deres medarbejdere nedved at arbejde målrettet med deres ledelse. Kort sagt: en bog om stressforebyggende ledelse, hvor din rolle og dine muligheder som leder bliver tydelige, så du kan gøre en vigtig forskel.


Bogen henvender sig til alle ledere i både offentlige og privatevirksomheder.

Anmeldelser (0)