Nedsat pris! Jeg kan - sådan: Cool, kreativ problemløsning med unge Forstør

Jeg kan - sådan: Cool, kreativ problemløsning med unge (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Socialpædagogisk Bibliotek
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 25-10-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Adam Poulsen
Illustrator: Emil Holtoug
Medforfattere: Christiane Bauer, Thomas Hegemann
ISBN-13: 9788741253121
Produkt type: Bog
Forord: Ben Furman
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Christiane Bauer, Thomas Hegemann
Originaltitel: Ich schaffs
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

234,05 kr

-13%

Vejl. pris: 269,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På intet andet tidspunkt i livet er man så modtageligt for og påvirkelig af problemer, som når man er ung. Selv mindre vanskeligheder kan forekomme helt uløselige og uoverskuelige, og undertiden medfører de psykiske problemer, misbrug, selvskadende adfærd eller ligefrem kriminalitet hos de unge.Mange unge reagerer desuden med en afvisende attitude over for dem, der vil give dem gode råd.
Jeg kan - sådan! præsenter en løsningsfokuseret metode til arbejdet med de 13-17-årige, der overvinder denne modstand. Metoden tager udgangspunkt i den vitalitet, fantasi, nysgerrighed og evne til begejstring, som karakteriserer unge i denne alder.  
Hovedtanken er, at unges læring og forandringsprocesser lykkes allerbedst, hvis de selv er med til at formulere mål og midler, og hvis det foregår i en tillidsfuld atmosfære præget af humor og fællesskab med andre. 
Metoden, der beskrives i Jeg kan - sådan!, er udviklet med udgangspunkt i den finske psykoterapeut Ben Furmans Jeg kan-metode, som også er velkendt i Danmark.
Bogens tyske forfattere har i dialog med Furman og med udgangspunkt i hans metodes 15 trin udviklet et tilsvarende trinforløb specielt til unge. 
Bogen henvender sig til alle, der har med unge med problemer at gøre - fx lærere, pædagoger, rådgivere, terapeuter og forældre - og som har mod på at lade de unge selv være med til at udstikke deres mål og finde gode løsningsmuligheder i en anerkendende og kreativ atmosfære. 
Christiane Bauer er socialpædagog, cand.pæd., systemisk terapeut, supervisor og business- og reteamingcoach. Hun har i mange år været leder for et værested for børn og unge samt undervist i Jeg kan-metoden. Hun arbejder i dag som selvstændig supervisor, coach og rådgiver.
Thomas Hegemann er dr.med. og har tidligere arbejdet på børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Tyskland, Ghana og England. Han sidder i bestyrelsen for ISTOB, Institut for systemisk terapi og organisationsrådgivning i München. Har gennem flere år arbejdet på at implementere Jeg kan-metoden i Tyskland sammen med Ben Furman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg kan - sådan: Cool, kreativ problemløsning med unge

Jeg kan - sådan: Cool, kreativ problemløsning med unge