Nedsat pris! Jeg lever stadig Forstør
Kategorier / sektioner:

Jeg lever stadig (Bog, Hæftet)

Af: Jørn Jønke Nielsen

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 411
Dato for udgivelse: 22-11-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788779736689
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jeg lever stadig er Jørn Jønke Nielsens fjerde selvbiografi. Danmarks mest kendte Hells Angels-medlem har overlevet adskillige attentater. Jønke har om nogen været med til at præge billedet af rockere og bikere, såvel herhjemme som internationalt. Her fortæller han sin historie, fra midten af halvfemserne og femten år frem i tiden.
Bogen er også beretningen om Hells Angels MC Denmarks udvikling og overlevelse. Fra ´Store Nordiske Rockerkrig´over fredsaftaler til nye konflikter med politi, presse samt statsadvokater, og dramatiske konfrontationer med anden generations indvandrer-grupperinger.
For første gang fortæller et ægte og nuværende Hells Angels-medlem historien om, hvad der skete, og hvorfor det skete.
Jeg lever stadig tager os med indenfor imiljøerne, hvor Jønke færdes. På gaden hvor kampen for overlevelse kan kostedyrt, de lange køreture som betyder så meget i en HA´ers liv, om medgang og modgang og oprettelsen af det forkætrede AK81, om retssystemet og livet bag tremmer - og om Sjakal manifestet der bragte sindene i kog.
Bogen er en autentisk og veldokumenteret skildring, der giver læseren nye vinkler på de mange historier,som medierne har fortalt om Jønke og Hells Angels MC - motorcykelentusiaster eller organiserede kriminelle. Det er 50-årige Jørn Jønke Nielsens beretning om sig selv, sit liv og verdens førende motorcykelklub. Et stykke Danmarkshistorie, hvad enten man kan lide det eller ej.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg lever stadig

Jeg lever stadig