Jeg slukker nu!: Få et sundt forhold til din telefon
Kategorier / sektioner:

Jeg slukker nu!: Få et sundt forhold til din telefon (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Catherine Price

Forlag: Don Max
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740048681
Udgave: 1. (29-05-2018)
Oplag: 1. (29-05-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 208
Originaltitel: How to break up with your phone
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Elsker du din mobil, men synes at den stjæler for meget af din tid? Er der pludselig gået både hele og halve timer, mens du lige har tjekket vejret og dine venners opdateringer eller et par andre i øjeblikket uundværlige ting? Måske er forelskelsen i din kære telefon blevet til træthed, en følelse af stresset tomhed og småfrustration.
Så er det her bogen for dig. Hvis du da ikke i stedet vil give den til en, du kender, der nærmest ikke kan slide blikket fra sine apps.
Den prisbelønnede videnskabsjournalist Catherine Price har prøvet det på sin egen krop og dykker her ned i, hvor hurtigt og effektivt vores smartphones har overtaget vores liv – og hvorfor vi bliver så afhængige. Hun indleder bogen med et brev til sin mobil: Du er den sidste, jeg rører ved, inden jeg går i seng, og den første jeg rækker ud efter om morgenen.
Helt enkelt beskriver hun, hvordan denne afhængighed opstår, og hvordan man på 30 dage kan få et bedre og sundere forhold til sin telefon. For lige som med alle andre forhold kan det gøre underværker at tage det op til overvejelse indimellem. Sidegevinsten er at blive meget mere glad og mindre stresset i livet igen og at genopdage vigtige sider af det, man helt havde glemt. Og bare rolig: det betyder ikke, at du skal leve uden! 


Catherine Price er en amerikansk prisbelønnet skribent og videnskabsjournalist. Hun har blandt andet skrevet for New York Times og The Washington Post Magazine, og har tidligere udgivet bøger om bl.a. mindfulness.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg slukker nu!: Få et sundt forhold til din telefon

Jeg slukker nu!: Få et sundt forhold til din telefon