Nedsat pris! Jeg tilstår alt
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Jeg tilstår alt (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Johannes Mario Simmel

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726007770
Udgave: 1. (12-06-2018)
Oplag: 1. (12-06-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 476
Originaltitel: Jeg tilstår alt
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

James Elroy Chandler har netop modtaget den værst tænkelige nyhed. Han har en ondartet hjernesvulst, der vil slå ham ihjel, inden der er gået et år.
Derfor beslutter James at tage sin tilværelse op til overvejelse - for hvad skal man gøre med livet, når man ved, at man kun har et enkelt år tilbage?
James beslutter sig for at vælge en mørk sti. Han begynder at stjæle og myrde, så han kan leve sin sidste tid i luksus, inden sygdommen for alvor får taget på ham.
Men James må til sidst indse, at hans valg kun er en tom flugt fra virkeligheden, og han må atter en gang tage sit liv op til overvejelse, før det er for sent.
Den østrigske forfatter Johannes Mario Simmel (1924-2009) voksede op i både Wien og London, og efter at have uddannet sig til kemiingeniør arbejdede han som journalist, oversætter og tolk for den amerikanske militærregering i Østrig efter anden verdenskrig. Simmel fik sin litterære debut i 1947 med novellesamlingen "Begegnung im Nebel". Efterfølgende udgav Simmel både børnebøger, skuespil og romaner.

Anmeldelser (0)