Nedsat pris! Jerusalem Forstør
Kategorier / sektioner:

Jerusalem (Bog, Indbundet)

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 318
Dato for udgivelse: 28-5-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Oversætter: Signe Lyng
Redaktion: Anne Frovin
Medforfattere: Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Nomi Abeliovich, Noam Bar
ISBN-13: 9788711444115
Produkt type: Bog
Fotograf: Nomi Abeliovich, Jonathan Lovekin, Adam Hinton
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Jerusalem
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

249,95 kr

-50,00 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Jerusalem får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassikere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksotiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter.
Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.
Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte.
Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.
Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jerusalem

Jerusalem