Nedsat pris! Danmarks konger og dronninger: fra Gorm til Margrethe II
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Danmarks konger og dronninger: fra Gorm til Margrethe II (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Jim Lyngvild

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772161372
Udgave: 1. (10-10-2019)
Oplag: 2. (15-11-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 254
Omslagsillustrator: Jim Lyngvild
Forord af': Rane Willerslev, Søren Sindbæk
Illustrator: Jim Lyngvild
Fotograf: Jim Lyngvild
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Danmark har verdens ældste monarki. Vi kan med sikkerhed trække kongelinjen tilbage til Gorm den Gamle i 950’erne, måske endnu længere. Men hvordan så fortidens konger og dronninger ud? Hvem var de? Hvilket tøj gik de i? Hvilke ædelstene og magtsymboler brugte de? Det giver Jim Lyngvild sit personlige bud på i Danmarks konger og dronninger. 
Med sine overdådige rober og dragende fotografier gør Jim Lyngvild danmarkshistorien levende og nærværende. Han har ladet sig inspirere af fortællingerne om vores konger og dronninger, og ud fra de fakta, vi kender, har han genskabt historien om, hvordan de kunne have set ud.
Jim Lyngvilds smukke fotografier ledsages af korte tekster om hver af de kongelige personligheder, så det er let og overskueligt at følge kongerækken hele vejen op til vor tids dronning Margrethe II og prins Henrik.
Bogens forord er skrevet af Rane Willerslev, direktør på Nationalmuseet, og Søren Sindbæk, arkæolog og professor ved Aarhus Universitet. Bogens tekster om konger og dronninger er skrevet af hhv. ansatte på Nationalmuseet og historiker, cand.mag. Emma Rønberg Paaske.
Jim Lyngvild er uddannet designer og har i mange år fungeret som moderedaktør på forskellige magasiner og aviser. Han stod i 2018 bag den nye udstilling om vikinger på Nationalmuseet og har ligeledes lavet udstillinger om stil og mode på flere andre nationale museer. Han har udgivet over 20 bøger, blandt andet om stilen i det danske og de europæiske kongehuse.

Anmeldelser (0)