Nedsat pris! Jørgen Lykke (bind 3) Forstør
Kategorier / sektioner:

Jørgen Lykke (bind 3) (Bog, Hæftet)

Af: Thit Jensen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 280
Dato for udgivelse: 3-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: bind 3,
ISBN-13: 9788711832974
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På en og samme tid udspiller sig en kærlighedshistorie og en tragedie med adelsmanden Jørgen Lykke som centrum i 1500-tallets Danmark. Det er reformationstidens brydning mellem konge, adel og magt, som danner baggrunden, men først og fremmest er det den tragiske fortælling om adelsmanden, som bliver mere og mere skruppelløs i sin jagt efter rigdom og magt.
Thit Jensen selv mente, at hun havde en spirituel forbindelse til sine mange historiske figurer, som satte hende i stand til at portrættere dem akkurat, og som hun byggede fortællingerne op ud fra. Denne spiritualitet præger i høj grad både romanen Jørgen Lykke og Thit Jensens mange andre store historiske romaner.
OM SERIEN
Romanen Jørgen Lykke er en del af Thit Jensens romanprojekt "Himmerlands Nitakkede Krone", som fortæller om Danmark fra omkring år 900 til slutningen af 1500-tallet. Udover denne roman består projektet bl.a. også af romanerne Stygge Krumpen, Den sidste valkyrie og Prins Nilaus af Danmark.
OM FORFATTEREN
Thit Jensen (1876-1957) var en af Danmarks vigtigste kvindelige forfattere i det 20. århundrede. Det omfattende forfatterskab breder sig især over historiske og samtidsromaner, men udover de mange populære værker huskes Thit Jensen i dag også for sin rolle som engageret kvindesagsforkæmper.
ANMELDERNE SKREV
"Thit Jensen skal ikke og kan ikke glemmes"
- Ebbe Mørk, Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jørgen Lykke (bind 3)

Jørgen Lykke (bind 3)