Nedsat pris! Journal 64: krimithriller Forstør
Kategorier / sektioner:

Journal 64: krimithriller (Bog, Hardback)

Af: Jussi Adler-Olsen

Forlag: Politiken
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Afdeling Q
Sideantal: 461
Dato for udgivelse: 1-11-2011
Udgivelse: 4. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: 4,
ISBN-13: 9788740001006
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hardback
111,75 kr
Hæftet
96,85 kr

111,75 kr

-25.5%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vinder af De Gyldne Laurbær 2010
»Dér stod han. Skikkelsen ragede op over alle som et fyrtårn. På trods af duknakkethed og skæve ben et massivt knejsende vilddyr, hvis øjne gled hen over mængden som søgeprojektører. Hun mærkede igen hans intense overvågning dybt ind i kroppen og vidste med sikkerhed, at reagerede hun ikke her og nu, så ville alt i hendes liv styrte sammen på sekunder.«
Indtil for blot 40 år siden blev utilpassede eller blot uheldige danske kvinder deporteret til en lille ø, hvor ondskab, misrøgt og torturlignende metoder blev brugt til at holde orden. Hertil kom Nete Hermansen, og her fra slap hun væk: Troede hun. Den dag fortiden indhentede hende, blev det starten på en af Afdeling Q's mest komplicerede sager. Hvad gemmer hendes fortid? Hvad hændte der hende? Hvor forsvandt menneskene omkring hende hen? Og hvem stod bag?
Skønt vicepolitikommissær Carl Mørck har rigeligt at se til med en mordefterforskning, han måske var involveret i og med et privatliv, der ikke helt spiller, presser hans to stædige assistenter ham til at genåbne den sag, der for 23 år siden udspillede sig med voldsomme konsekvenser for de implicerede. Snart går det op for det lille efterforskningsteam, at sagen blot er en lille flig af noget større, der handler om overgreb af den allergroveste slags. Overgreb, som tilsyneladende stadig finder sted.
Stille, roligt og indædt går opklaringsarbejdet i gang, og det kommer til at tære på Carl, ikke mindst fordi hans, Roses og Assads engagement i sagen bliver livsfarligt. Og da Carl endelig mener at vide, hvordan tingene hænger sammen, melder en ny og meget koldblodig spiller sig på banen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Journal 64: krimithriller

Journal 64: krimithriller