Nedsat pris! Julian Assange: selvbiografien
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Julian Assange: selvbiografien (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Julian Assange

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 341
Dato for udgivelse: 26-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Ninna Brenøe, Svend Ranild
ISBN-13: 9788779734852
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
Originaltitel: Julian Assange
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I december 2010, midt i en kamp mod beskyldninger angående sit privat- og sexliv i Sverige - med tilhørende krav om udlevering - og med amerikanske politikeres vrede fordømmelser rungende i ørerne i kølvandet på offentliggørelsen af telegrammerne fra amerikanske ambassader rundt om i verden - begyndte Julian Assange at fortælle historien om sit liv. Resultatet blev denne selvbiografi, som af forskellige grunde endte med at blive udgivet på engelsk som »den uautoriserede selvbiografi« - en selvmodsigelse eller som Assange selv siger ´a contradiction in terms´. Bogen beskriver ikke blot WikiLeaks´ idégrundlag og arbejde, men også dets grundlæggers liv, fra hans barndom og teenageår i Australien, gennem rejser i Europa, Asien og Afrika, helt frem til i dag.
Selv om udgivelsen af denne selvbiografi er sket under kontroversielle omstændigheder, er resultatet ikke desto mindre en bog som brænder af lidenskab og vrede, en væsentlig bog for vores tid og et budskab om betydningen af afsløringer.
Julian Assange er stifter af WikiLeaks og organisationens chefredaktør. I 2010 vandt han Time magazine´s læserafstemning om ´Årets Person´ og The Sydney Peace Price. Han har også modtaget Amnesty Internationals ´UK Media Award´ og the Sam Adams Award for ´Integrity in Intelligence´. I februar 2011 blev hans organisation, WikiLeaks, nomineret til Nobels Fredspris efter at have offentliggjort tre af de største leaks af hemmeligstemplede informationer i historien: de afghanske og irakiske krigsdagbøger og Cablegate.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Julian Assange: selvbiografien

Julian Assange: selvbiografien