Julius og kyssefesten Forstør
Kategorier / sektioner:

Julius og kyssefesten (Bog, Indbundet)

Af: Martin Svensson

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 106
Dato for udgivelse: 8-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Mette Stepnicka
Illustrator: Henrik Lange
ISBN-13: 9788740606133
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Julius och pusskalaset
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

299,65 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Julius er 7 år og går i 1. klasse. Hanhar en glemsom mor, der arbejder med ældre mennesker og løber hver dag for attabe sig. Det sker dog ofte, at hun da ikke farer vild på vejen hjem. Hunprøver også at skifte chokoladen ud med gulerødder, hvilket desværre altid gørhende i dårligt humør.
Julius har en lettere forvirret far, der er forfatter og altid kommer for sentud ad døren om morgenen. Han lover også ofte, at han meget snart får erhvervetdet kørekort.
Endelig er der Lydia, Julius´ to-årige lillesøster, der har en storforkærlighed for tandpasta og for at sige meget høje lyde.

Julius har lige fundet ud af, at han erforelsket i Linn fra sin klasse. Han beslutter sig for at spørge hende, om deskal være kærester, men han ved ikke helt, hvordan man gør. Lige indensommerferien inviterer Linn klassen hjem til fødselsdag, og rygtet lyder, atdet skal være en kyssefest. Så Julius beslutter sig for at gøre noget! Men detgår ikke helt, som han regner med.

En varm og humoristisk fortælling om denførste kærlighed og om at være del af en familie, der ikke altid opfører sig,som man kunne ønske sig.

Forfatteren Martin Svensson, født i 1978,er journalist, forfatter, sanger og komponist og har udgivet flere bøger forbåde børn og voksne.

Bogen er sjovt og finurligt illustreret af densvenske illustrator, Henrik Lange, der har mange udgivelser bag sig oghenvender sig til børn i alderen 6-10 år.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Julius og kyssefesten

Julius og kyssefesten