Nedsat pris! Jura for pædagoger

Jura for pædagoger (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mary Stisen

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741277028
Udgave: 3. (28-06-2019)
Oplag: 1. (28-06-2019)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 198
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
195,80 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jura for pædagoger er skrevet til undervisningen på pædagoguddannelsen og til dem, der arbejder inden for det pædagogiske felt, enten med børn og unge eller med voksne med særlige behov.

For studerende vil bogen kunne indgå i undervisningen på pædagogens grundfaglighed og på specialiseringerne, hvor der indgår juridiske spørgsmål. Den vil også med fordel kunne anvendes til praktikforberedelse, da emner som tværprofessionelt samarbejde og underretningspligten er vigtige her.

Bogen indeholder mange praktiske eksempler hentet fra den pædagogiske hverdag, hvilket gør den egnet til at ligge fremme på arbejdspladser, hvor pædagoger arbejder. Bogen behandler følgende emner: retskilder, forvaltningsret, tværprofessionelt samarbejde, servicelovens regler i forhold til børn og unge og voksne med særlige behov, dagtilbudsloven, erstatningsretlige regler for børn og unge og ansatte og dele af familieretten.

Mary Stisen er uddannet pædagog, socionom og cand. jur. og har arbejdet inden for alle tre områder. Hun har undervist elleve år på en pædagoguddannelse og fem år på socialrådgiveruddannelsen i Nuuk og har desuden været ansat ved Grønlands Selvstyre i ca. fire år og her blandt andet udarbejdet love og bekendtgørelser inden for det sociale område.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jura for pædagoger

Jura for pædagoger