Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Juridisk rådgivning i kommuner (Bog, Hæftet)

Af: Britt Vonger

Forlag: Karnov Group
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 330
Dato for udgivelse: 1-9-2019
Udgivelse: 2. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788761941213
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 01-09-2019)

Forventes på lager: 01-09-2019

749,95 kr

-1%

Vejl. pris: 757,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Når der skal digitaliseres arbejdsgange, skal det ske med respekt for de forvaltningsretlige regler. Når en jurist rådgiver et projekt, forudsætter det kendskab til spillereglerne i projekter. Når en juridisk fejl skal forebygges, kræver det en grundlæggende forståelse af, hvorfor fejl opstår.

En række af de opgaver, som en kommunal jurist skal løse, kræver at juristen tilegner sig kompetencer ud over de rent faglige.

Bogen introducerer nyttige metoder som brug af enkle procesværktøjer, projektorganisering, business-cases, juridisk risikostyring og kvalitetssikring af sagsbehandlingssystemer. Desuden giver forfatteren eksempler på klassiske opgaver for en kommunal jurist set fra nye vinkler, eksempelvis konsulentopgaver, rådgivning i konkrete sager, forebyggelse af fejl, brandslukning og undervisning.

I bogen indgår konkrete erfaringer fra jurister i forskellige kommuner og fra nogle af de personer, der modtager rådgivning fra jurister i det daglige.

Målgruppe

Bogen er skrevet til kommunalt ansatte jurister og deres ledere. Bogen er også relevant for ansatte i de myndigheder, der fører tilsyn med kommunerne – særligt i Økonomi- og Indenrigsministeriet, i Statsforvaltningen og hos ombudsmanden.

Om forfatteren

Bogens forfatter Britt Vonger har været ansat som juridisk konsulent i Gentofte Kommune siden 2011. Før det har hun arbejdet i KOMBIT som chefjurist og i KL’s juridiske afdeling. Hun er medforfatter til bøgerne Juridisk risikostyring i kommuner fra 2007 og Kommunale aktieselskaber fra 2009.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Juridisk rådgivning i kommuner

Juridisk rådgivning i kommuner