Nedsat pris! Just Kids Forstør
Kategorier / sektioner:

Just Kids (Bog, Indbundet)

Af: Patti Smith

Forlag: Klim
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 279
Dato for udgivelse: 9-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Charlotte Kornerup
ISBN-13: 9788779558144
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Just Kids
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Paperback
130,50 kr
Paperback
116,20 kr
Bog
Indbundet
232,45 kr
epub
81,15 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tyve år gammel stiger Patti af bussen i New York. I håb om husly banker hun kort efter på hos venner i Brooklyn, de er flyttet, men inde i lejligheden ligger en ung fyr og sover, i bar overkrop og med perlekæder om halsen. Patti har mødt Robert. Lykketræf eller skæbne? Deres livstråde snor sig fra da af i et uløseligt spind, som kærester og siden soulmates.
Patti, den unge pige, der har skippet fabriksjobbet i South Jersey for at søge liv og mening i storbyen. Og Robert, den irsk-katolske alterdreng fra forstæderne, der cirkler rundt i city som en ung drømmer på stoffer. De er sultne, ludfattige og oprørske. Det er den hede sommer ´67, og rundt om dem buldrer det på alle fronter. De to slås dog for det basale: mad og husly – og det vigtige: den kunstneriske ambition
Begge opnår de en dag verdensberømmelse, Patti Smith som poet og performer, Robert Mapplethorpe som eksperimentel fotograf. Her handler det om vejen dertil.
I 1969 flytter de ind i det sagnomspundne Chelsea Hotel og dermed også ind i tryllekredsen af berømte og berygtede, som i den periode gjorde New York til verdens kunstscene par excellence. Med centrum omkring det runde bord på Max´ Kansas City, hvor Andy Warhol holdt hof. Et i dag stærkt mytologiseret miljø, som Patti Smith genopliver for os fra sin helt egen vinkel, indefra og nedefra.
Just Kids er en smuk kærlighedshistorie, der begynder som et eventyr og ender som en elegi. Et boheme-romantisk erindringsbillede af et svundet New York, tegnet med vemod og nærvær. Erindringskunst af fornemste karat.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Just Kids

Just Kids