Jylland tur/retur: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Jylland tur/retur: roman (Bog, Indbundet)

Af: Søren B. Kristensen

Forlag: Rosenkilde
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 243
Dato for udgivelse: 24-10-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788771280630
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Imperiet
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der er overordentlig langt fra Milanos modehuse, som den fashionable københavnerpige Christina drømmer om, til livet i Grålund i Vestjylland, hvor svigerfamilien bor. Christina har imidlertid begået en grusom fejl: hun har lovet sin kæreste Morten at holde juleaften på hans forældres gård!
Mødet med jyderne har været udsat i over et år, men nu er Christina tvunget til at se både frygt og fordomme i øjnene og drage til Jylland, hvor fremmedartede ting som landbrug, fed mad, og ikke mindst hendes svigerfamilies religiøse værdier lurer. Lige som situationen ikke kan blive værre, dukker Mortens ekskæreste, den smukke og kække Louise, op for at fejre juleaften med familien, noget som Morten tilfældigvis har glemt at nævne. Da Christina er både fysisk og mentalt på udebane i de jyske omgivelser, sætter hun alle sejl ind for at vinde familiens tillid og holde Louise i skak.  
En række hårrejsende pinlige forviklinger venter Christina forude, og de giver ikke alene giver jyderne grå hår i hovedet, men truer med at tilintetgøre forholdet med manden hun elsker!

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
22-11-2011

Det er en super fed bog! Jeg har både grinet højt og krummet tæer i medfølelse med Christina, som er bogens hovedperson. Det er helt klart en bog jeg skal læse igen. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig da jeg først var begyndt.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Jylland tur/retur: roman

Jylland tur/retur: roman