Nedsat pris! K&K 109: Den senmoderne by Forstør
Kategorier / sektioner:

K&K 109: Den senmoderne by (Bog, Hæftet)

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: K&K
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 30-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: 109,
Redaktion: Karen Hvidtfeldt Madsen, Hjørdis Havsteen Brandrup
ISBN-13: 9788779345423
Produkt type: Bog
Bidragyder: Andreas Huyssen, Svend Erik Larsen, Martin Zerlang, Hjørdis Havsteen Brandrup, Gitte Marling, Helene Schytter, Pernille Larsen, Mats Franzén, Henrik Reeh, Maja Klausen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

155,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 200,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Happenings i gågaden, kunstudstillinger på havnen og pirrende fester på torvet. Moderne byer har udviklet sig til et pulserende forbrugs- og fritidslandskab, hvor oplevelser og underholdning sættes i centrum, og hvor kultur er noget, man gør. Store og små byer brander sig selv med events og identitetsskabende slogans for at tiltrække beboere, skatteydere og forbrugere. Men hvilke byer er toneangivende og hvorfor, hvad er byen overhovedet for en størrelse - og kan politisk styret branding give bagslag?
Byen i det 21. århundrede er temaet for det nyeste nummer af K&K. Med udgangspunkt i kulturvidenskab, litteraturhistorie, sociologi og arkitektur undersøger forfatterne byens kulturelle betydninger, tendenser og betingelser. Emnerne for artiklerne spænder vidt fra urbane forestillinger inden for kultur og litteratur over kultursatsninger i mindre danske byer, Potsdamer Platz´ historie, oplevelsesbyrummet Brandts Klædefabrik og branding i Svendborg og Stockholm til bykulturfænomenet ´parcour´.
K&K udgives fra og med dette nummer af Aarhus Universitetsforlag og relanceres med nyt grafisk udtryk. K&K er fortsat et tidsskrift, der bringer originale videnskabelige artikler om filosofiske, litterære, æstetiske, medievidenskabelige og kulturanalytiske problemstillinger. Danske forskere har ranket tidsskriftet til det højeste videnskabelige niveau - det betyder, at en artikel i K&K udløser lige så mange midler fra Videnskabsministeriet til forskerens universitet som en artikel i fx Science eller Nature.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

K&K 109: Den senmoderne by

K&K 109: Den senmoderne by