Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Kål: Opdateret udgave af bestselleren

Af: Mette Mølbak

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 31-10-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788793679641
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 31-10-2019)

Forventes på lager: 31-10-2019

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ka?l er en af de allersundeste grøntsager, der findes. Den har reddet vores forfædre fra at omkomme af skørbug om vinteren og bidraget med næring og vitaminer gennem generationer. Forskning viser, at ka?l er yderst effektiv i forhold til at beskytte mod livsstilssygdomme og forskellige former for kræft. Alligevel har ka?l i mange a?r været dømt ude, men nu er det pa? tide, at den kommer tilbage i køkkenet. Det mener madskribent Mette Mølbak.
I bogen Ka?l – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter viser hun, hvordan ka?l igen kan blive en del af hverdagskøkkenet. Ikke som tung bondemad, men som sprøde salater, nemme retter og lækkert tilbehør. Fx fintsnittet hvidka?l med sød mango og knasende sesam eller spicy kebab i rødka?lsblade.
“Ka?l er supersundt, mættende, billigt, langtidsholdbart, og sa? bliver det dyrket lokalt. Derfor er der kun gevinster ved at spise ka?l,” siger Mette Mølbak.
I bogen er der ogsa? interviews med kendte ka?lelskere; Claus Meyer, Louisa Lorang, Signe Wenneberg og Thomas Rode m.fl., og sa? kan du tillige blive klogere pa?, hvad det er, der gør ka?l til en unik ra?vare, der fortjener en stor plads pa? middagsbordet. 
Om forfatteren
Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang a?rrække haft samme stilling pa? ALT for damerne. Hun har i flere a?r beskæftiget sig indga?ende med ka?l, som hun betragter som en uundværlig ra?vare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om ka?l.
Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun ba?de formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er uddannet journalist fra Dan- marks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier. TIDLIGERE UDGIVELSE Ka?lsalater & juice (2016)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kål: Opdateret udgave af bestselleren

Kål: Opdateret udgave af bestselleren