Nedsat pris! Kadaverdoktoren Forstør
Kategorier / sektioner:

Kadaverdoktoren (Bog, Indbundet)

Af: Lene Kaaberbøl

Forlag: Modtryk
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 315
Dato for udgivelse: 21-10-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788770534994
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
226,45 kr
Paperback
129,95 kr
Paperback
69,95 kr
epub
75,65 kr
Lydbog
99,95 kr
zip_mp3
75,65 kr

226,45 kr

-24.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det begynder med en mide i en død ung piges næsebor. Året er 1894, stedet en større provinsby i Frankrig, og det er en af byens læger, enkemanden Albert Karno, bedre kendt som Kadaverdoktoren, der skal fastslå dødsårsagen. Men pigens familie nægter at lade liget obducere inden begravelsen. Døden kan ikke få en årsag.
Kadaverdoktoren handler om lægen Albert Karno, der forsøger at forstå døden til gavn for de levende. Om Kommissæren, hans ven og samarbejdspartner, hvis pligt og kald det er at registrere og begrunde alle dødsfald i byen. Og ikke mindst om den 20-årige Madeleine Karno, kadaverdoktorens datter og ambitiøse assistent. Sammen følger de tre det dødbringende spor gennem en foruroligende og dramatisk historie som sætter tidens videnskabelige fremskridt op mod kræfter der er lige så gamle som mennesket - eller ældre endnu. For hvor er det Dyret begynder, og mennesket holder op?
»Kadaverdoktoren er et fremragende melodrama. Det er også en stilsikker tilbageskruen af tiden med mere end 110 år med sprog og miljøtegning, der virker overbevisende autentisk«
»At man er i dybt professionelle forfatterhænder mærker man fra allerførste side, der suger læseren ind i et fascinerende univers.«
Jyllands-Posten
»…en helt utrolig vellykket roman, der på en bund af gotisk uhygge beretter om en ung kvindes gryende emancipering i en tid, hvor videnskabelige fremskridt af mange blev betragtet som djævelens værk, tilsat et væld af overordentlig interessante medicinhistoriske facts – bravo!”
”Det er simpelthen hårrejsende suverænt gjort!«
Weekendavisen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kadaverdoktoren

Kadaverdoktoren