Kærester måske?
Kategorier / sektioner:

Kærester måske? (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Johanna Lindbäck

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740616972
Udgave: 1. (04-04-2018)
Oplag: 1. (04-04-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 148
Originaltitel: Kanske ihop
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Originalsprog: Svensk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Jamen, hvordan ved man den slags?” spurgte jeg i stedet. ”Altså, sådan for alvor, hvordan vidste du, at du var forelsket i Ida?” 


Majken og Ivan er venner – bare venner. Men hvordan ved man, om man måske gerne vil være lidt mere end venner? Hvis man nu har lyst til at røre ved Ivans øreflip, og man mærker en glæde bølge gennem sig, når man støder på ham i skolen – har man så lyst til at komme sammen? Og kan man være kærester, hvis man ikke har lyst til at kæle? Kan det at være kærester sættes på form? 


Kærester måske? er en selvstændig fortsættelse til Bare sådan lidt. Den handler om tolvårige Majkens hverdag, hvor hun skal jonglere med konflikter med bedsteveninden, Tessan, og en spirende forelskelse i Ivan fra parallelklassen. Den handler om hverdagens bekymringer og den første forelskelses rus, den handler om at tage de første spæde skridt ind i teenagealderen. 


Kærester måske? er skrevet af den svenske børnebog- og ungdomsbogforfatter Johanna Lindbäck, der i 2010 blev nomineret til ”Nordiska barnbokspriset”. Med sin indlevende og hverdagslige sprog formår hun at fange karakterernes følelser og væsen og skabe en genkendelighed for læsere i aldersgruppen 9-12 år.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærester måske?

Kærester måske?