Nedsat pris! Kærlighed er ikke nok: hvorfor forældre, der ruster deres børn til modstand, får gladere, stærkere og mere omsorgsfulde børn Forstør

Kærlighed er ikke nok: hvorfor forældre, der ruster deres børn til modstand, får gladere, stærkere og mere omsorgsfulde børn (Bog, Hæftet)

Af: Sofie Münster

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 182
Dato for udgivelse: 9-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788740036251
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad vi ved om børn, der har det godt
Hvad er det, der gør, at nogle børn bare har det godt, trives og har overskud til også at være noget for andre? Og hvad kan vi som forældre gøre for, at også vores børn er glade, stærke og omsorgsfulde?
Kærlighed er ikke nok giver for første gang indblik i den nyeste viden om, hvordan forældre ruster deres børn til at have det godt med både sig selv og andre i børnehaven, i skolen og i resten af livet. For selvom kærlighed og omsorg naturligvis er en forudsætning for at trives, så er det ikke nok. Børn har også brug for at blive mødt af voksne, der ikke er bange for at opdrage, og som lærer dem at tage ansvar for at løse de udfordringer, de møder i hverdagen. Studie efter studie viser nemlig, at børn, der er rustet til modstand, er gladere, vurderer deres liv mere positivt, har stærkere relationer og har en højere selvfølelse – ikke bare mens de er børn, men også videre i livet.
Men hvordan gør man det i praksis – og hvor er det nemmest og vigtigst at sætte ind? Gennem bogen giver Sofie Münster masser af råd, inspiration og værktøjer til bl.a. at:
Lære sine børn at tage ansvar for sig selv og for andre. Give sine børn mod på at klare svære situationer, så de kan møde verden med gå-på-mod og tage nederlag med oprejst pande. Lære sine børn at tænke på andre og tage aktiv del i fællesskabet i børnehaven og i skolen. Lære sine børn at rumme, at tingene ikke altid kan være på deres måde, så de også kan forstå, at ’nej’ betyder ’nej’.
Bogen henvender sig både til forældre til børnehavebørn og skolebørn, og alle konkrete råd er inddelt efter alder, så de er lette at gå til.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærlighed er ikke nok: hvorfor forældre, der ruster deres børn til modstand, får gladere, stærkere og mere omsorgsfulde børn

Kærlighed er ikke nok: hvorfor forældre, der ruster deres børn til modstand, får gladere, stærkere og mere omsorgsfulde børn