Nedsat pris! Kærlighed: et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver Forstør
Kategorier / sektioner:

Kærlighed: et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver (Bog, Paperback)

Af: Barbara Fredrickson

Forlag: Mindspace
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 244
Dato for udgivelse: 7-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
ISBN-13: 9788792542618
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Louises Design
Originaltitel: Love 2.0
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Paperback
230,75 kr
epub, drm
213,15 kr

230,75 kr

-17%

Vejl. pris: 278,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Kærlighed tager Barbara L. Fredrickson os med på en videnskabelig tur gennem kroppen på udkig efter kærligheden. Fredrickson viser, hvordan ny forskning vender op og ned på mange af vores vante forestillinger om, hvad kærlighed egentlig er. Ifølge Fredrickson er kærlighed hverken evig, betingelsesløs eller eksklusiv, ej heller er den et særligt bånd eller seksuelt begær. Kærlighed er snarere et ´mikro-moment af positivitetsresonans´, forstået som en flod af positive emotioner delt med en anden - enhver anden.
Bogen tegner et umiddelbart forståeligt billede af, hvordan kærligheden påvirker vores sundhed, energi og velvære på specifikke, videnskabeligt målbare og bogstaveligt talt livsvigtige måder. Samtidig præsenterer hun en række velafprøvede metoder, som vil hjælpe med at skabe mere - meget mere - kærlighed i vores liv.
Det er på høje tid at udvide vores syn på kærlighed. Når vi forstår, hvad der får den til at blomstre, kan vi finde kærlighed hver dag.
Barbara L. Fredrickson, ph.d., er professor i psykologi og ledende forsker på Positive Emotions and Psychophysiology Laboratory ved University of North Carolina. Hun er en førende forsker inden for socialpsykologi og positiv psykologi med særligt fokus på betydningen af positive emotioner. På dansk er tidligere udkommet hendes bog Positivitet, hvor i hun beskriver, hvordan oplevelsen af positive følelser i et 3 til 1-forhold har et livsforandrende potentiale.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærlighed: et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver

Kærlighed: et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver