Nedsat pris! Kærlighed fra himlen Forstør
Kategorier / sektioner:

Kærlighed fra himlen (Bog, Hæftet)

Af: Lorna Byrne

Forlag: Det Blå Hus
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 2-8-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Annette Leleur
Redaktion: Helle Selma Harbsmeier
ISBN-13: 9788702205800
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: Love from Heaven
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ifølge forfatteren Lorna Byrne består vi alle af ren kærlighed. De fleste af os, mener hun, har imidlertid lukket kærligheden inde i os selv og lukker den ikke ud. Men den er der stadig. Vi kan holde kærligheden inde, men vi kan ikke tilintetgøre den, og vi vil altid have mulighed for at sætte den fri, men vi må først lære at elske os selv igen. For hvis vi ikke kan elske os selv, kan vi heller ikke elske hinanden.


I Kærlighed fra himlen beskriver Lorna Byrne kærligheden som den mægtigste kraft i verden, der kommer fra vores sjæl og fra himlen.


Det er kærligheden, der bringer al glæden og lykken ind i vores liv. Og det er kærligheden, der er med til at guide os i den rigtige retning og drive os fremad, uanset hvad der sker. Det er kærligheden, der gør livet værd at leve. Alligevel har alt for mange af os fra barnsben lært at gøre os hårde og gemme kærligheden væk af frygt for at blive sårede. Men hvis vi holder kærligheden tilbage, gør vi både os selv og verden mere hjertekold, egoistisk og trist.


Kærlighed fra himlen handler om at lære at elske sig selv og andre og sprede kærligheden i verden. Bogen er let læst og fuld af inspiration, øvelser og historier om kærlighed, og om hvordan englene altid er der for at hjælpe.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærlighed fra himlen

Kærlighed fra himlen